h

h

dissabte, 8 de gener del 2011

.

Orland Monguillot, artista experimental

Va néixer a Barcelona, al barri de Gràcia. És poeta, escriptor, músic, dibuixant i pintor. En les obres pictòriques mostra el seu desig d’experimentació, creant un univers de possibilitats, on no existeix límit i la creativitat sorgeix espontàniament. Les il·lustracions per a diverses publicacions són força valorades, i les pintures són exposades en cercles elitistes. Escriu articles i seccions a L’àmfora.

Compon una música apassionada, amb una tendència romàntica, encara que no descarta la recerca d’altres estils. La seva poesia és una barreja de sentiment i de passió intel·lectual. En cada poema plasma un fragment de vida. En la narració conrea la ciència-ficció, el terror i les històries d’humor. Deixa volar la imaginació fins que atrapa al vol una idea interessant.

Ha escrit quatre novel·les, onze llibres de narració curta, i diversos volums de poesia. Ha publicat quatre llibres molt valorats per la crítica: Més enllà del temps, No em llegeixis.13 relats inquietants, La Vall de l’Enyor, Núria.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada