h

h

dissabte, 8 de gener del 2011

.

Àngels Arguiñarena, artista del sentiment

Va néixer a Barcelona, al barri de Sants. És poetessa, escriptora, dibuixant i pintora. Ha col·laborat en diverses publicacions com a il·lustradora. Les pintures i els dibuixos que crea són fruit d’una maduresa artística, amb un pensament eclèctic, i elaborats amb rigor, conreant gèneres diversos amb un ventall d’estils i de formes. Els seus quadres són apreciats en cercles artístics i ha exposat en galeries d’art. Escriu articles i diferents seccions a L’àmfora.

Pel que fa a la literatura, crea una poesia amb gran força expressiva, amb una espontaneïtat que plau a tots els públics, i és considerada la poetessa del poble per la creativitat i el sentiment amb què embolcalla els emotius poemes. Les narracions que escriu assoleixen límits insospitats gràcies a la seva desbordant imaginació. Els personatges i els arguments de les històries de ficció colpeixen el lector fins al punt que aconsegueix fer-li creure que són reals.

Ha escrit cinc novel·les, sis llibres de narració curta, i més de 500 poemes. Ha publicat tres llibres amb gran èxit de vendes: Contes a la vora de la follia, La Vall de l’Enyor, Núria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada